معماری
خانه / وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت ایتالیا

italy

آشنایی با کشور ایتالیا

 ایتالیا در جنوب اروپا واقع شده و علاوه بر شبه ‌جزیره ایتالیا، شامل دو جزیره بزرگ دریای مدیترانه، بنامهای سیسیل و ساردینی می باشد. این کشور خاستگاه هنر و فرهنگ بسیاری از کشورهای اروپایی است و مهد دوره رنسانس در اروپا می باشد.

ایتالیا عضو سازمان ملل‌متحد، گروه G۸ و اتحادیه اروپا است. ایتالیا در سال ۲۰۰۷ میلادی به عنوان عضو غیر دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد پذیرفته شد.این کشور که

تاریخ غنی دارد نه تنها بخاطر پشتوانه فرهنگی و هنری مردمش، بلکه به دلیل وجود موزه‌ها و بناهای تاریخی فراوان، گردشگران بسیاری از سراسر جهان بسوی خود جذب می‌کند.

بر اساس محاسبه‌ای که یونسکو انجام داده، بیش از نیمی از میراث فرهنگی جهان در کشور ایتالیا واقع شده و  اولین هتل اجتماعی نیز در میلان ایتالیا احداث گردیده است.

در حال حاضر ایتالیا یکی از کشورهای توسعه‌ یافته است که هفتمین تولید ناخالص داخلی در دنیا را دارد

مراحل گرفتن وقت سفارت ایتالیا

تلفن های تماس: ۸۸۷۳۱۷۲۲ – ۸۸۷۳۰۵۹۷

ارسال تصویر پاسپورت

دریافت وقت مصاحبه ایتالیا توسط ما

واریز مبلغ توسط شما

ارسال وقت تعیین شده برای شما

توجه فرمایید در صورت نیاز شما، امکان صدور بیمه مسافرتی سامان نیز وجود خواهد داشت.

وقت سفارت ایتالیا

در چه زمانی باید وقت بگیریم ؟

متقاضیان و مسافرین گرامی توجه کنید که سیستم نوبت دهی سفارت ایتالیا دوباره به حالت اینترنتی و آنلاین تبدیل شده که جهت تعیین وقت سفارت خود می توانید از وب سایت سفارت ایتالیا اقدام به گرفتن وقت آنلاین نمائید.

توجه به این نکته که سیستم نوبت دهی آنلاین سفارت ایتالیا بصورت تصادفی و بدون هماهنگی قبلی آزاد خواهد شد و با توجه به مراجعه زیاد متقاضیان به شرکت ویزافـل خود را موظف به همکاری جهت گرفتن و تعیین وقت برای شما نمودیم. و گروهی کاری و جوان بصورت شبانه روز را مکلف به انجام پروسه تعیین وقت نمودیم، که چنانچه متقاضیانی که جهت سهولت و صرفه جویی در زمان به ما مراجعه می کنند را به نحوه صحیح پاسخگو باشیم.

 چه چیزهایی برای گرفتن وقت لازم میباشد ؟

کپی صفه اول پاسپورت

شماره تماس متقاضی

تاریخ دعوتنامه یا هتل (درصورت وجود)

سفارت ایتالیا از یکشنبه تا پنج شنبه برای تحویل مدارک و درخواست روادید با حضور در سفارت به آدرس “تهران، خیابان آفریقا، بالاتر از تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی”  پاسخگوی مراجعین با وقت قبلی خواهد بود.

به نکات زیر توجه کنیم تا جهت اخذ روادید یا تکمیل پرونده دچار مشکل یا اتلاف وقت نشویم:

متقاضیان روادید توریستی و فرهنگی به هیچ عنوان جهت تعیین وقت قبلی، حضوری به سفارت نروند.

ویزای تجاری، درمانی ایتالیا نیازی به وقت قبلی نمی باشد (دعوتنامه الزامی است).

حداقل ۴۰ روز مانده به تاریخ دعوتنامه برای تعیین وقت قبلی اقدام کنیم.

مدت زمان پاسخگویی به نتیجه درخواست روادید توسط سفارت حداقل ۱۵ روز کاری می باشد.

تلفن های تماس: ۸۸۷۳۱۷۲۲ –۸۸۷۳۰۵۹۷

مدارک مورد نیاز جهت درخواست ویزای تجاری ایتالیا

۱- دعوتنامه (ویزای تجاری) که می بایست طبق نمونه موجود در ضمیمه، توسط یک شرکت ایتالیایی و برروی سرربرگ شرکت تکمیل گشته و به همراه گواهی عضویت در اتاق بازرگانی یا گواهی ثبت شرکت ها ارائه گردد.

۲- اصل معرفی نامه از سوی شرکت یا سازمان ایرانی مربوطه بر روی سربرگ سازمان یا شرکت، جهت معرفی فرد متقاضی. معرفی نامه می بایست حاوی مطالب ذیل باشد:

– اطلاعات شناسنامه ی فرد متقاضی(نام، نام خانوادگی، محل و تاریخ تولد)

– مشخصات گذرنامه ای(شمارگذرنامه، محل و تاریخ صدور، تاریخ انقضا)

– سمت فرد متقاضی در شرکت یا سازمان مربوطه؛

– توضیح مختصر پیرامون ارتباطات تجاری با شرکت ایتالیایی دعوت کننده؛

– مدت زمان سفر فرد متقاضی؛

– اظهار شرکت مبنی بر تقبل هزینه های سفر و اقامت فرد متقاضی در ایتالیا.

۳-مدارکی مبنی بر صحت وجود مراودات تجاری با شرکت ایتالیایی (گشایش اعتبارنامه، پروفورما، پیشنهاد قیمت، قرارداد و غیره).

۴- اصل و کپی شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی.

۵-  مدارکی مبنی بر موجودیت و فعالیت شرکت ایرانی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی. در این راستا، با توجه به نوع شرکت، گواهی های ذیل مورد قبول خواهند بود:

– آخرین روزنامه رسمی(که از تاریخ صدورش بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات مربوط به تاسیس و ثبت شرکت و مشخصات فرد متقاضی. در صورتیکه از تاریخ صدور روزنامه رسمی بیش از سه سال گذشته باشد، فرد متضاضی می بایست آخرین روزنامه رسمی را نیز (با تاریخ صدور کمتر از سه سال)حاوی تغییرات احتمالی مربوط به تاسیس شرکت و یا یک گواهی از سازمان ثبت شرکتها مبنی بر فعال بودن شرکت، حتی اگر تغییراتش به ثبت نرسیده باشد، ارائه نماید.

یا

– جواز کسب معتبر صادره از شهرداری محل سکونت به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.

یا

– کارت بازرگانی معتبر به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.

۶-در صورتیکه نام فرد متقاضی در روزنامه رسمی ثبت نشده باشد یا وی صاحب جواز کسب یا کارت بازرگانی ارائه شده، نباشد و تنها در سمت کارمند
شرکت یا سازمان مربوطه مشغول بکار باشد، باید مدارک ذیل را نیز به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی، ارائه دهد:

– معرفی نامه شرکت بیانگر ارتباط کاری و سمت فرد متقاضی.

– لیست واریز حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی مربوط به شش ماه آخر.

یا

کارت پرسنلی فرد متقاضی نزد یک سازمان دولتی یا نیمه دولتی(بدون ترجمه).

۷- در صورتیکه فرد متقاضی سفر به ایتالیا دارای شغل آزاد باشد می بایست اصل و کپی مدارک مالی خود را نیز ارائه دهد:

– کارکرد سه ماه آخر حساب جاری بانکی با مهر و امضا بانک.

یا

– کارت اعتباری شخصی بین المللی (مانند: Visa card ، Mastercard ، American Express)

۸- بلیط یا رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما.

۹- بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان اقامت فرد متقاضی در حوزه شنگن.

عدم ارائه حتی یکی از مدارک مذکور موجب رد درخواست صدور روادید می گردد.
بخش صدور روادید این حق را برا خود قائل میشود تا در صورت نیاز، مدارک تکمیلی دیگر را جهت بررسی هرچه بهتر پرونده ، از متقاضی درخواست نماید.

کلیه مدارک فوق می بایست در هنگام مراجعه حضوری متقاضی به بخش صدور روادید این سفارت، جهت انگشت نگاری، به متصدی مربوطه تحویل داده شوند.